14.2.10

ÀNGELS...


"A cops a l’albada, quan no sabem amb certesa si estem desperts o dormint, endevinem presències, xiuxiuejos, riures continguts i fins i tot podem sentir que alguna cosa que no som capaços de definir, ens acaricia la galta. Són àngels que van i venen, escoltant els nostres secrets mes íntims, cantant en veu molt baixa dolces melodies… Ara si amb les presses de viure els has perdut, els pots cridar amb aquest petit cascavell que dringa suaument cridant als nostres àngels…."


Fa uns dies em varen regalar un d'aquets "llamadores " d'àngels, potser és una bestiesa, però m'agrada portar-lo i pensar que tinc als "meus" àngels una mica més a prop... És bonic pensar que després de tot seguim donant voltes per aquí i per allà fent-nos presents als que tant ens varen estimar amb un frec, una carícia, a mig dormir, mig despertar...

12 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja n'he vist d'aquests, unes companyes en portaven i em deien que tenia una funció quan estàs embarassada. Deien que el nen sent el sorollet que fa i això el tranquil·litza, que l'apropa més a la seva mare. Potser això té tan sentit com creure en àngels, però com que és bo creure en alguna cosa, li pots donar la utilitat que més t'agradi.

Carme Rosanas ha dit...

Es deu haver d'estar molt atent per sentir els àngels... o potser em fa falta un cridador d'àngels. Embarassada... no n'estaré pas o sigui que només em servirà de cridador d'àngels. Potser si que els necessitem més del que ens pensem.

Jo sempre he pensat que els meus àngels són els amics... però d'àngels n'hi ha de moltes categories, oi? Entre querubins i serafins, també hi deu haver amics.

És bonic...

Joana ha dit...

M'agrada aquest penjol. També m'agraden "els atrapa somnis". En tinc un a l'habitació. I si podem atrapar àngels i somnis?
un petó Anna!

kweilan ha dit...

M'agrada, és bonic.

Rita ha dit...

Me'n van regalar un quan vaig fer els 50! I també tinc "un atrapa somnis" a l'habitació com la Joana, un altre regal de fa més temps...
Petons, maca!

miquel ha dit...

Car dien ací alguns doctors que jatsia que sol Déu puxa crear, emperò les coses creades en lo començament del món dispondre, regir e col·locar e affaytar, aço pertany a offici angelical.

Francesc Eiximenis Llibre dels àngels

De vegades no se senten ni es veuen, però els àngels no paren i se t'acosten fins i tot si no tens un cridador. Ho sé.

el paseante ha dit...

En aquest link trobaràs el teu àngel de la guarda per data de naixement:
http://turoparc.blogspot.com/2008/12/melahel.html

Unknown ha dit...

Jo fa 14 anys que conecto amb els angels!!!!1primer vaig pensar que estaba sonada ,ara confirmo que es així.fa uns 3 anys amb van regalar un cridador d'angels i ara se quins son originals o no.soc terapeuta desde fa 22 anys i puc asegurar que Ells i son faci la terapia que faci ,peró sobre tot amb reiki.
i son !només as de para atnció, ells jugan ,els i encanta peró també els i agrada que siguem molt agraits,i sobre tot confiar amb ells i demanar ,em de demanar i ells ens u donan.una abraçada plena de llum in energía angelical.

Anònim ha dit...

factoring receivablesπλαστικη χειρουργικηSo triggering chickenpox is not a safe thing to do. You cannot be sure how your child's body will cope with the virus

Anònim ha dit...

send birthday flowersPromo CodesThe curricula should be designed keeping in mind the legal, professional, ethical, and humanitarian implications of-course.

Unknown ha dit...

Disfigurement due to skin lesions is a cause of major physical and emotional agony to the infected person.
เบต้ากลูแคนมะโฮราคาถูกreplica breitling

Unknown ha dit...

Disfigurement due to skin lesions is a cause of major physical and emotional agony to the infected person.
เบต้ากลูแคนมะโฮราคาถูกreplica breitling