5.3.08

LA FLORETA DE LA BRUIXOLETA


Molts cops he vist en altres blocs, com els seus autors rebien i alhora entregaven algun premi. Jo mai no n’havia rebut cap. Fins ahir. Ahir La bruixoleta em va donar aquesta preciosa floreta acompanyada d’uns mots ben afalagadors. I m’ha emocionat, m’ha fet molta il·lusió i alhora fa que no em desanimi (cosa que em passa sovint) i m’ha donat forces. Malgrat tots els entrebancs que la vida ens posa al davant, sempre em torna a sorprendre amb petits detalls que fan que valgui la pena viure. Trobar persones a les que sense conèixer et puguin emocionar tal com molts de vosaltres heu fet amb mi, fa que tot sigui molt més senzill i planer. Mil gràcies per aquesta floreta que sé que surt del cor d’una persona sensible i sincera.

5 comentaris:

Barbollaire ha dit...

Hola companya floreta!

Fa dies que no et deia res, malgrat et vinc a veure ben sovint (aquí i a la teva casa poètica)... vaig un xic de corcoll... i no sempre tinc les paraules que voldria.

Però mira, aprofitant que ens han ficat en el mateix ram...:¬P

És que no voldria pensessis que ja no tinc present un ullassos com els teus...

Ens 'nem trobant?
Una abraçada i un petonet dolç, nina.
;¬)**

Anna ha dit...

Gràcies company de floreta.
Apa que quines cosetes més dolces ens ha dit La Bruixoleta!
Jo també et visito sovint i em passa com a tu que a cops no sé que dir. Gràcies per lo dels ullassos, tampoc són res del altre món. Un petonet dolç i ens anem trobant.

Anònim ha dit...

anna, a mi tb m'ha emocionat molt la resposta al premi.M'he quedat tan parada com quan n'he rebut algun. I tb m'ha donat ànims i forces. Que a més, la floreta t'hagi inspirat un post ja és... no sé... molt xulo. Estic molt contenta que us hagi fet il.lusió

Moltes gràcies bonica.
Una abraçada de cor

Anònim ha dit...

Hola Anna,
avui visito per primer cop el teu espai i m'ha emocionat molt.

Et felicito també per la tria de la secció de cinema, totes tres pel-lícules m'han emocionat com a tu...Gracies pel regal de compartir-ho.

petons

Lídia

Anna ha dit...

Gràcies Lídia, me'n alegro molt deque t'hagi agradat i encara més de que t'emocionis.
Petonets.