6.1.09

PER L'ALBANTA

Volia posar tot al mateix post, però no n'he estat capaç.... Ja veus que jo tampoc soc cap crack de la informàtica, hehehe...
Petonets

5 comentaris:

Albanta ha dit...

Gràcies Anna!!
Amb els ulls brillants d'emoció prenc aquest regal de Reis tan fantàstic... la teva amistat.
Gràcies també per la cançò... és la meva senya d'identitat.
Un petó i molt bon dia de Reis, des del País Valencià

Carme Rosanas ha dit...

Anna, passa per Personatges Itinerants i veuràs com està la cosa. M'encantaria que t'hi apuntessis, encara que estem una mica estrets... volia tenir-ho acaba t per Setmana Santa que molta gent desconnecta i això em fa de barrera. Però crec que si en comptes de ser la primera com eet tocaria per ordre alfabètic que funcionem, et poses la última, en una setmana podem fer 5 posts i tampoc passa res. Mirat'ho que vegis tot com va, ja que funciona diferent dels poemes de l'estiu. Això com que ha de lligar ha de portar més ordre. Mirat'ho i jo no tinc cap inconvenient en posar-te al final, després d'en Xexu i així l'ajudes a acabar, que ssembla que li fa força respecte.

Els del PiT ha dit...

Ja tenia ganes de venir a veure't, aquesta mirada de Lidia Bosch ;-)
El vídeo no he estat capaç de veure'l perquè l'autor l'ha eliminat.
El dubte que m'assota és:
Com és que has pogut penjar aquest vídeo aquí i no a l'altre post? Bé no em vull ficar on no em demanen ijo tampoc sóc un entès en informatica, però se'm fa estrany ;-)
Aprofitant que la Carme ha estat per aquí, no havia caigut que l'ordre dels Personatges Itinerants era alfabètic, potser m'hagués canviat a Zergi...
Si no et fa res m'entretindré una estoneta per aquí abans d'anar a treballar.
Salut!

Anna ha dit...

Ostres, això de Lidia Bosch encara no m'ho havien dit mai... hehehe. No m'havia passat mai que suprimissin un video, ara he anat a buscar-lo aYou Tube i no hi és... no hi entenc res.
La cosa està en que com no en se gaire, primer envio el video desde YT, i escric el missatge desde allà, i se'm publica, llavors, al insertar la foto, em desapareixia el video... "ESPIRITISMO". tinc que aprendre molt encara.
Si saps algun truquet ja me'l podries passar... no?

Els del PiT ha dit...

Al youtube has de buscar l'opció "embed", selecciones tot, copies i ho enganxes al nou escrit on vols que surti, però no en la pestanya "Redacta" de l'editor, sinó en la del costat, on diu "Modifica Html". Ho trobaràs damunt de "Vista prèvia".
Que et vagi bé i si tens dubtes, a banda de demanar-ho als companys, escriu el dubte al google i segur que trobaràs solucions, així és com ho he fet jo sovint.
És un plaer ajudar si puc.
Ara ja sí que em fotran fora de la feina!
;-)